کد خبر: ۱۴۴۳۰
۱۱۵۲ بازدید
۱ دیدگاه (۱ تایید شده)

(تصاویر) اسکان شبانه تماشاگران دربی

۱۳۹۲/۶/۱۵
۱۴:۱۴

 

 

 

 

فرارو- دربی 77 تهران، جمعه عصر از ساعت 18:50 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود، به همین خاطر تعداد زیادی از هواداران استقلال و پرسپولیس که از شهرهای مختلف خود را به تهران رسانده‌اند از ساعتها قبل از شروع بلیت فروشی در اطراف ورزشگاه قدیمی پایتخت حضور پیدا کرده‌اند.
 
سازمان لیگ و شهرداری تهران برای بهبود شرایط این هواداران، کمپهایی را در نظر گرفته اند.
 
تماشاگران حاضر در اطراف ورزشگاه آزادی اکثرا از شهرهای اهواز، تبریز، سیستان و بلوچستان و مشهد خود را به تهران رسانده اند.
 
به گزارش ایسنا، قرار است بلیت فروشی از ساعت 10 صبح امروز در گیشه‌های ورزشگاه آزادی شروع شود. بنا به اعلام سازمان لیگ برای این بازی 82 هزار بلیت فروخته می‌شود که حدود 6 هزار قطعه آن به صورت اینترنتی به فروش رسیده است.
 
 
 
 
 
 
3
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

۹۲/۶/۱۵ ۱۴:۴۰
شایددیدن روحانیان جوان در مسابقات فوتبال برابعضی از بینندگان تازگی داشته باشه . دلیل این مساله درخواست وزارت ورزش وجوانان ازروحانیان برای نشست ومشاوره باورزش دوستان در ساعات فراغت قبل از بازیهاست و این طرح نتایج خوبی داشته.

اخبار روز