کد خبر: ۱۳۴۲۳۷
۱۳۶ بازدید
۰ دیدگاه (۰ تایید شده)

شوک دوم مجلس به مردم در ۲۴ساعت اخیر

۱۴۰۲/۸/۲۹
۱۴:۴۵

 

 

برترین‌ها: روز گذشته خبری آمد که در شبکه‌های اجتماعی بازتاب وسیعی داشت، نمایندگان مجلس تصمیم گرفتند که 12 سال به سن بازنشستگی اضافه کنند! اقدامی که تقریبا مطلوبیت بیمه کارمندان و کارگران را از بین می‌برد! حالا اما در خبر تازه‌ای که منتشر شده، سفر رفتن(خارجی، غیرزیارتی) برای ایرانی‌ها قرار است سخت‌تر شود، در واقع مجلسی‌ها در آستانه سه ماه تا انتخابات مجلس تصمیم گرفته‌اند دمار مردم را دربیاورند، در ادامه این شوک دوم مجلس را به جزئیات آورده‌ایم:

به گزارش مهر، امروز خبر آمده است که نمایندگان مجلس به وزارت راه و شهرسازی اجازه دادند از مسافران پروازهای خارجی معادل ۱۰ یورو به ازای هر مسافر به صورت جداگانه دریافت و به حساب مربوط در خزانه‌داری کل واریز کند.

شوک دوم مجلس به مردم در 24ساعت اخیر

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز و در جریان رسیدگی به لایحه برنامه هفتم توسعه، با تصویب جز ۳ بند (ت) ماده ۵۷ این لایحه موافقت کردند.

بر این اساس، وزارت راه و شهرسازی با رعایت سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی مجاز است:

به منظور تأمین منابع مالی اجرای طرح‌های توسعه‌ای و ارتقای خدمات فرودگاهی در فرودگاه‌های بین المللی، از مسافران پروازهای خارجی معادل ده (۱۰) یورو به ازای هر مسافر به نرخ ای‌تی‌اس (ets) که به صورت جداگانه در بلیت درج و از مسافرین اخذ می‌شود، دریافت و به حساب مربوط در خزانه داری کل واریز نمایند. پروازهای با مقاصد زیارتی از این حکم مستثنی می‌باشد.

کانال تلگرامی صدای میانه اشتراک‌گذاری مستقیم این مطلب در تلگرام

نظر شما

اخبار روز